Türkçe   |   English

Diresa Prosciutto Crudo 100 Gr.

Diresa Prosciutto Crudo 100 Gr.

Contadino Jambon 

En iyi domuz bacaklarının (arka bacak) işlenmesiyle elde edilir. Crudo Jambon en az 7 ay süreyle kurutularak olgunlaştırılır. 100 gr. olarak paketlediğimiz bu ürünümüz fazlalık yağlarından ayrıştırılıp fire vermemiş şekilde tüketime hazırlanmıştır.

Ürünümüzü soğuk sandviçlerde, kanepelerin üzerinde, makarna soslarında, salatalarda, tortellininin içerisinde, risotto ve pizza gibi İtalyan yemeklerinde keyifle tüketebilirsiniz. Aynı zamanda da şarap sofralarınızda vazgeçilmezleriniz arasına ekleyebilirsiniz.
 

0,00 EUR

Diresa Prosciutto Crudo 500 Gr.

Diresa Prosciutto Crudo 500 Gr.

En iyi domuz bacaklarının (arka bacak) işlenmesiyle elde edilir. Crudo Jambon en az 7 ay süreyle kurutularak olgunlaştırılır. 500 gr. olarak paketlediğimiz bu ürünümüz fazlalık yağlarından ayrıştırılıp fire vermemiş şekilde tüketime hazırlanmıştır.

Ürünümüzü soğuk sandviçlerde, kanepelerin üzerinde, makarna soslarında, salatalarda, tortellininin içerisinde, risotto ve pizza gibi İtalyan yemeklerinde keyifle tüketebilirsiniz. Aynı zamanda da şarap sofralarınızda vazgeçilmezleriniz arasına ekleyebilirsiniz.

0,00 EUR

Diresa Proscuitto Cotto 100 Gr.

Diresa Proscuitto Cotto 100 Gr.

En iyi domuz butları özenle şekillendirilir, kemikleri elle ayrılır ve yüzyıllardır geliştirilerek korunan bir tarifle pişirilir. Hassas buharda pişirme yöntemi ve değişik baharat karışımları Cotto Jambonun lezzet sırrıdır. Hiç dondurulmamış, tapteze hammaddelerle hiçbir katkı maddesi kullanılmadan yapıldığı için %100 doğal ve sağlıklı bir üründür. Tarafımızca 100 gr. olarak paketlenir ve fazlalık yağlarından arındırılıp firesiz halde tüketime hazır hale getirilir.

Pişirilmeden ekmek ve peynirle sandviç şeklinde servis edilebileceği gibi aynı zamanda krep içine konularak da tüketilebilir. Şampanya ve şarap ile lezzet uyumu da mükemmeldir.

0,00 EUR

Diresa Proscuitto Cotto 500 Gr.

Diresa Proscuitto Cotto 500 Gr.

En iyi domuz butları özenle şekillendirilir, kemikleri elle ayrılır ve yüzyıllardır geliştirilerek korunan bir tarifle pişirilir. Hassas buharda pişirme yöntemi ve değişik baharat karışımları Cotto Jambonun lezzet sırrıdır. Hiç dondurulmamış, tapteze hammaddelerle hiçbir katkı maddesi kullanılmadan yapıldığı için %100 doğal ve sağlıklı bir üründür. Tarafımızca 500 gr. olarak paketlenir ve fazlalık yağlarından arındırılıp firesiz halde tüketime hazır hale getirilir.

Pişirilmeden ekmek ve peynirle sandviç şeklinde servis edilebileceği gibi aynı zamanda krep içine konularak da tüketilebilir. Şampanya ve şarap ile lezzet uyumu da mükemmeldir.

0,00 EUR

Diresa Mortadella 100 Gr.

Diresa Mortadella 100 Gr.

Mortadella domuz etinin kremamsı bir hale gelinceye kadar kıyılması, içine küçük küp şeklindeki yağ parçacıklarının eklenmesi ve tamamen havasız kuru bir fırında pişirildikten sonrasoğutulması ile elde edilir. Mortadellanın sırrı tuz ve bir tutam şekerin yanı sıra yaban mersininden karabibere, antepfıstığından defne yaprağına kadar birçok baharatın domuz etine kattığı lezzetten gelir. Fire vermemiş halde, ince ince dilimlenerek 100 gr.lık paketler halinde sizlere sunulmuştur.

Makarna soslarında, salatalarda, peynirlerle birlikte soğuk sandviçlerde ve özellikle kahvaltı sofralarında keyifle tüketebilirsiniz.

0,00 EUR

Diresa Mortadella 500 Gr.

Diresa Mortadella 500 Gr.

Mortadella domuz etinin kremamsı bir hale gelinceye kadar kıyılması, içine küçük küp şeklindeki yağ parçacıklarının eklenmesi ve tamamen havasız kuru bir fırında pişirildikten sonrasoğutulması ile elde edilir. Mortadellanın sırrı tuz ve bir tutam şekerin yanı sıra yaban mersininden karabibere, antepfıstığından defne yaprağına kadar birçok baharatın domuz etine kattığı lezzetten gelir. Fire vermemiş halde, ince ince dilimlenerek 500 gr.lık paketler halinde sizlere sunulmuştur.

Makarna soslarında, salatalarda, peynirlerle birlikte soğuk sandviçlerde ve özellikle kahvaltı sofralarında keyifle tüketebilirsiniz.

0,00 EUR

Diresa Milano Salam 100 Gr.

Diresa Milano Salam 100 Gr.

İtalya'nın dünyada en çok satılan salamı olan Milano Salam kıyılıp preslenmiş domuz eti, yağ ve özel baharat karışımından (karabiber ve sarımsak ağırlıklı) elde edilir. Üretim dönemine göre 2 aydan 8 aya değişen sürelerde kurutularak tüketime hazır hale getirilir. Tarafımızca dilimlenerek 100 gr.lık paketler halinde fire vermemiş şekilde satışa sunulur.

Milano Salam ince ince kesilerek diğer etlerle ve peynirle servis edilir. Küp küp kesilerek ve baharatlanarak tortellininin içine konabilir. Ayrıca makarna soslarının hazırlanmasında kullanılır. 

0,00 EUR

Diresa Milano Salam 500 Gr.

Diresa Milano Salam 500 Gr.

İtalya'nın dünyada en çok satılan salamı olan Milano Salam kıyılıp preslenmiş domuz eti, yağ ve özel baharat karışımından (karabiber ve sarımsak ağırlıklı) elde edilir. Üretim dönemine göre 2 aydan 8 aya değişen sürelerde kurutularak tüketime hazır hale getirilir. Tarafımızca dilimlenerek 500 gr.lık paketler halinde fire vermemiş şekilde satışa sunulur.

Milano Salam ince ince kesilerek diğer etlerle ve peynirle servis edilir. Küp küp kesilerek ve baharatlanarak tortellininin içine konabilir. Ayrıca makarna soslarının hazırlanmasında kullanılır. 

0,00 EUR

Diresa Napoli Salam 100 Gr.

Diresa Napoli Salam 100 Gr.

Napoli Salam, kıyılıp preslenmiş domuz etinden yapılır. Milano salamdan biraz daha fazla baharat eklenerek elde edilir ve Milano salama göre içeriğinde daha az yağ bulunur. Tarafımızca dilimlenerek 100 gr. paket halinde firesiz haliyle satışa sunulur.

Napoli Salam ince ince kesilerek diğer etlerle ve peynirle servis edilir. Pizzalarda Parma Jambon ve Cotto Jambon ile birlikte tüketilir.

0,00 EUR

Diresa Napoli Salam 500 Gr.

Diresa Napoli Salam 500 Gr.

Napoli Salam, kıyılıp preslenmiş domuz etinden yapılır. Milano salamdan biraz daha fazla baharat eklenerek elde edilir ve Milano salama göre içeriğinde daha az yağ bulunur. Tarafımızca dilimlenerek 500 gr. paket halinde firesiz haliyle satışa sunulur.

Napoli Salam ince ince kesilerek diğer etlerle ve peynirle servis edilir. Pizzalarda Parma Jambon ve Cotto Jambon ile birlikte tüketilir.

0,00 EUR

Diresa Bacon 100 Gr.

Diresa Bacon 100 Gr.

Domuz Pastırması

Kahvaltıların vazgeçilmezi olan bacon eşsiz lezzetini domuzların böğür ve döş bölgelerinden elde edilen etten almaktadır. Uzun süre boyunca tuzlanarak ve kurutularak hazır hale getirilen Bacon, tarafımızca 100 gr.lık paketler halinde fire vermeden satışa sunulmaktadır.

Kahvaltı sofralarında (özellikle omlet ile) burgerlerde, pizzalarda, hindi ördek gibi yılbaşı yemeklerinin üzerinde benzersiz lezzetini konuşturur.

0,00 EUR

Diresa Bacon 500 Gr.

Diresa Bacon 500 Gr.

Domuz Pastırması

Kahvaltıların vazgeçilmezi olan bacon eşsiz lezzetini domuzların böğür ve döş bölgelerinden elde edilen etten almaktadır. Uzun süre boyunca tuzlanarak ve kurutularak hazır hale getirilen Bacon, tarafımızca 500 gr.lık paketler halinde fire vermeden satışa sunulmaktadır.

Kahvaltı sofralarında (özellikle omlet ile) burgerlerde, pizzalarda, hindi ördek gibi yılbaşı yemeklerinin üzerinde benzersiz lezzetini konuşturur.

0,00 EUR

Prosciutto Crudo 7 Kg.

Prosciutto Crudo 7 Kg.

En iyi domuz bacaklarının (arka bacak) işlenmesiyle elde edilir. Crudo Jambon, en az 7 ay süreyle kurutularak olgunlaştırılır.

İnce dilimlenmiş olarak soğuk sandviçlerde, kanepelerin üzerinde, makarna soslarında, salatalarda, tortellininin içerisinde, risotto ve pizza gibi İtalyan yemeklerinde keyifle tüketebileceğiniz gibi şarap sofralarının da aranılan lezzetlerindendir.

Crudo Jambon Diresa tarafından, İtalya'dan ithal edilmiştir. 

0,00 EUR

Prosciutto Cotto 6 Kg.

Prosciutto Cotto 6 Kg.


En iyi domuz butları özenle şekillendirilir, kemikleri elle ayrılır ve yüzyıllardır geliştirilerek korunan bir tarifle pişirilir. Hassas buharda pişirme yöntemi ve değişik baharat karışımları Cotto Jambonun lezzet sırrıdır. Hiç dondurulmamış, taptaze hammaddelerlehiçbir katkı maddesi kullanılmadan yapıldığı için %100 doğal ve sağlıklı bir üründür.

Pişirilmeden ekmek ve peynirle sandviç şeklinde servis edilebileceği gibi aynı zamanda krep içine konularak da kullanılabilir.

Cotto Jambon, Diresa tarafından, İtalya'dan ithal edilmiştir. 

0,00 EUR

Mortadella 6 Kg.

Mortadella 6 Kg.

Mortadella domuz etinin kremamsı bir hale gelinceye kadar kıyılması, içine küçük küp şeklindeki yağ parçacıklarının eklenmesi ve tamamen havasız kuru bir fırında pişirildikten sonra soğutulması ile elde edilir. Mortadellanın sırrı tuz ve bir tutam şekerin yanı sıra yaban mersininden karabibere, antepfıstığından defne yaprağına kadar birçok baharatın domuz etine kattığı lezzetten gelir. 

Makarna soslarında, salatalarda, peynirle birlikte soğuk sandviçlerde ve özellikle kahvaltı sofralarında keyifle tüketebilirsiniz.

Mortadella, Diresa tarafından İtalya'dan ithal edilmiştir. 

0,00 EUR

Milano Salam 2,5 Kg.

Milano Salam 2,5 Kg.

İtalya'nın dünyada en çok satılan salamı olan Milano Salam kıyılıp preslenmiş domuz eti, yağ ve özel baharat karışımından (karabiber ve sarımsak ağırlıklı) elde edilir. Üretim dönemine göre 2 aydan 8 aya değişen sürelerde kurutularak tüketime hazır hale getirilir. 

Milano Salam ince ince kesilerek diğer etlerle ve peynirle servis edilir. Küp küp kesilerek ve baharatlanarak tortellinin içine konabilir. Ayrıca makarna ve sosların hazırlanmasında kullanılır. 

Milano Salam, Diresa tarafından İtalya'dan ithal edilmiştir. 

0,00 EUR

Napoli Salam 2,5 Kg.

Napoli Salam 2,5 Kg.

Napoli Salamı kıyılıp preslenmiş domuz etinden yapılır. Milano salamdan biraz daha fazla baharat eklenerek elde edilir ve Milano salama göre içeriğinde daha az yağ bulunur.

Napoli salam ince ince kesilerek diğer etlerle ve peynirle servis edilir. Pizzalarda Parma Jambon ve Cotto Jambon ile birlikte tüketilir.

Napoli Salam, Diresa tarafından İtalya'dan ithal edilmiştir. 

0,00 EUR

Bacon 1 Kg.

Bacon 1 Kg.

Fümelenmiş Domuz Pastırması

Fümeleme Bacon için en makbul saklama ve lezzet kazandırma tekniğidir. Mekanik yöntemlerle bacon, içerisine biberiye ve kekik gibi baharatların da katıldığı fümeleme tekniğiyle hem koku hem de lezzet kazanır. Kırmızı etlerin lezzetlerini geliştirmede uygulanan bir teknik olan fümeleme Bacona da ızgara tadını işler. 

Kahvaltılarınızı piknik tadında sofralarınıza ulaştırır.

Bacon, Diresa tarafından Yunanistan'dan ithal edilmiştir. 

0,00 EUR